Kuolema unessa

Kirjoitettu: 27 huhtikuu 2011 kuuluu kategoriaan Kuoleminen

Kuoleman näkeminen unessa on aina pelottavaa ja ahdistavaa. Mutta turhaan. Kuoleman näkeminen unessa merkitsee ennen kaikkea onnea ja pitkää ikää. Kuolema viittaa elämänvaiheesta toiseen siirtymiseen. Kuolema on siis yleensä positiivinen signaali ja tarkoittaa, että elämänsuunta muuttuu kohti parempaa.

Jos näkee itse kuolevansa, se symboloi sitä, että jatkossa unennäkijä tulee työskentelemään jonkun vaikutusvaltaisen ihmisen palveluksessa. Hänestä tulee rikas ja hän elää pitkään.

Jos unessa näkee hautaamisen, merkitsee se että unennäkijä kuolee köyhänä. Joidenkin mukaan oman itsensä hautaamisen näkeminen unessa tarkoittaa sitä, että unennäkijä perii omaisuutta, jonka suuruus on suhteessa päällesi lapioidun multakerroksen paksuuteen.

Jos joku näkee unessa vainajan, ja uskoo tämän olevan elossa, merkitsee se viestiä henkimaailmasta.

Kuolleen ystävän näkeminen ja hänen kanssaan keskusteleminen unessa merkitsee hyvinvointia. Samaten kuolemasta uneksiminen tai ystävän näkeminen kuolleena merkitsee itse asiassa hyvinvointia unennäkijälle. Yleensäkin ottaen kuolleiden kanssa puhuminen on hyvä asia, sillä se ennustaa hyvää ja merkitsee rohkeaa elämän asennetta.

Uni kuolleena olosta merkitsee sitä, että sinua kohtaa suuri menestys pian. Kuolemasta unen näkeminen viittaa usein myös mahdolliseen syntymään.

Tulkinnat: 2 »

2 tulkintaa uneen: “Kuolema unessa”

  1. Päivi Ilonen kirjoitti:

    Näin unessa, että isäni piti kuolla koska hän on iäkäs. Hänet oli laitettu makamaan johonkin tynnyriin ja laskettiin sinne myrkkyä. Minulle tuli tekstiviestillä isäni silmä ja kun aukaisin viestin näin kuinka isäni haukkoi hengeä.
    Mitä uni merkitsee?

  2. admin kirjoitti:

    Isän kuolema unessasi ei ole enne lähitulevaisuudesta, vaan alitajuisesti tiedoksut, että isälläsi tulee olemaan vielä paljon vuosia jäljellä. Samalla kuitenkin tiedostat sen, että jokaisen polku maan päällä loppuu jonakin päivänä.

    Tekstiviesti saattaa liittyä johonkin ennen nukkumaan menoa tapahtuneeseen. Saitko kenties viestin puhelimeesi ennen nukkumaan menoa tai unen aikana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Tulkinta

Voit käyttää näitä html-muotoiluja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>